LØYPA


Hagelangs IF arrangerer for første gang Fjordløpet; et 10km uformelt terrengløp fra Langeby badestrand til Sandefjord sentrum.
d
Ruta byr på variert terreng og følger Kyststien fra Langeby Badestrand til Huvik. Deretter går ruta over toppen av Fjellvikåsen før vi løper ned i Kilen og inn til sentrum. Stien går langs strender, i skog og byr også på fantastisk utsikt over byen. Dette er et uformelt og trivelig løp for alle, uavhengig om man ønsker å gå eller løpe. Delta gjerne sammen med noen, og gjør det til en nydelig lørdagstur.
 d
Løypa går stort sett på sti, men vi har noen punkter der vi må være ekstra oppmerksomme. Dette gjelder først og fremst de stedene det følges eller ved kryssing av bilveier. Normale trafikkregler gjelder, og alle deltakere er selv ansvarlige for å følge disse.
 d

Kryssinger:

 1. Vesterøyveien ved Vesterøya skole
 2. Industriveien på Vindal
 3. Kryssing av Vesteøyveien på Huvik
 4. Kryssing av Vesterøyveien i Kilen

Følger vei:

 1. Buerlia og Bueråsen etter kryssing av Vesterøyveien
 2. Langs Vindalveien etter kryssing av Industriveien
 3. Langs Vindalveien før kryssing av Vesterøyveien
 4. Langs Østerliveien etter kryssing av Vesterøyveien
 5. Fra Kilen til Torget

PRAKTISK INFORMASJON


Bagasjeoppbevaring
Det blir anledning for å levere bagasje i startområdet, som deretter fraktes til målområdet. Sørg for å merke bagasjen tydelig med navn og telefonnummer!

Drikkestasjoner
Vi setter opp 3 drikkestasjoner underveis. Her serveres det rikelig med drikke. I mål blir det servering av klassisk løpsmat og drikke. Stasjonene finner dere ved Vesterøya Skole (ca 2,5km), Kariåsen (ca 5km) og Vesterøyveien (ca 7,5km).

LIVE Tracking
RaceTracker leverer sporing av deltakere underveis via denne lenken. Del den med venner og familie, så de kan se ferden din mot mål!

Miljøhensyn
Vi ønsker å ta størt mulig vare på miljøet vårt, slik at vi kan fortsette å løpe i naturlige omgivelser. Derfor vil alle former for forsøpling føre til umiddelbar diskvalifisering.

Premiering
For oss i Fjordløpet er ikke plasseringer det viktigste, men det er alltid gøy å gjøre litt stas på vinnerne. Derfor premieres beste mann, kvinne og lag. Fjellsport.no og 2XU leverer premiene. NB! Det blir også trekkpremier etter premieutdelingen, som deles ut på startnummer! Premieutdelingen blir i målområdet, så fort alle vinnere er på plass. Tentativt 13:15.

Starttid
Fjordløpet starter 12:00 fra Langeby Badestrand.

Utdeling av startnummer
Startnummer kan hentes fra 11:00 i startområdet på Langeby Badestrand. Du får utlevert et startnummer og en tidtakingsbrikke (NB! Denne må returneres når du kommer i mål!).

TRANSPORT


Det er rikelig med parkeringsmuligheter ved start på Langeby, men på grunn av god værmelding vil det mest sannsynlig være svært fullt av andre badegjester. Vi anbefaler derfor å parkere ved mål (parkeringsplass ved kaia) og ta oppsatt transport.

Vi setter opp transport til startområdet ved Langeby badestrand. Huk av i påmeldingen om du har behov for transport, dette koster 100,-. Hvis du senere finner ut av at du har behov for transport, så kan du alltid bestille dette via endringslinken du fikk i e-posten ved påmelding.

Avreise blir klokken 11:00 fra parkeringsplassen rett ved Peppes Pizza på kaia. Her er det også en parkeingsplass hvor dere kan parkere bilen under løpet.

LAGSKONKURRANSE


Meld på et lag og bli med i lagskonkurransen! Det kreves minimum 3 og maksimalt 4 deltakere for å kunne delta i denne konkurransen. Snittiden til alle deltakerne i laget blir stående som tiden til laget. Samtlige i laget premieres.

Få med deg venner eller kollegaer og still med et lag til start og bli med i konkurransen! Melder du på flere enn 3 samtidig, får du også 50,- i rabatt per deltaker.

AFTERRUN


Etter løpet blir det AFTERRUN på PIR4 som ligger like ved siden av mållinjen. Her er det lov å skryte av sin egen innsats etter å ha gjennomført Fjordløpet 2019. PIR4 har satt sammen et tilbud til oss. Disse tilbudene kan bestilles under påmeldingen eller når du kommer i mål.

 • Drikke: 1 enhet drikke 0,5l øl/gl. vin – 79,-
 • Mat + drikke: Valgfri pizza + 1 enhet drikke 0,5l øl/gl. vin – 259,-