Fjordløpet Sandefjord

Fjordløpet Sandefjord – slik startet det

Historikk

Fjordløpet i Sandefjord ble første gang arrangert i 2018. Vinner ble Bjørn Ekeberg fra Tyrving på tiden 38:15 – en meget god tid i en løype som er flott og variert, men krevende. Vinner av kvinneklassen var Ida tiltnes, også hun fra Tyrving, på 47:08 – bare sekundet foran klubbvenninnen Kristine Fjeldbo. Totalt 80 løpere stilte til start i den første utgaven av Fjordløpet.

I 2019 ble det en hard kamp om seieren. Bjørnar Tho fra Husvik Run Club avgjorde til slutt med vinnertiden 42:46, med Lee Piercy og Vegard Lyngvi Sand på de andre pallplassene, mens kjente Frank Løke måtte ta til takke med fjerdeplassen.

Kine Gulliksen ble vinner av kvinneklassen på tiden 51:02.

Totalt var det 66 påmeldte på tid, samt 11 i trimklasse uten tid.

I 2020 var løpet, som de fleste andre, avlyst på grunn av covid-19. Da var det planlagt også å ha en 5 km.

Bildegalleri Fjordløpet 2019

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *