Løypekart og bilder fra 10 km

Løypebeskrivelse Fjordløpet 10 km terrengløp

Løypekart Fjordløpet Sandefjord – 10 km terrengløp (Garmin-fil)

Beskrivelse:

Fjordløpet er et 10 km langt terrengløp fra Langeby badestrand til torget Sandefjord. Ruta byr på variert terreng. Vi følger Kyststien fram til Huvik. Derfra går ruta om toppen av Fjellvikåsen før vi løper ned i Kilen og til Torget. Stien går langs strender, i skog og byr også på fantastisk utsikt over byen.

Vi har fokus på at dette løpet skal være trivelig. Det er ingen løype der man setter rekorder, men en flott og variert terrengløype som forhåpentligvis gir deg en fantastisk opplevelse. Man velger selv om man vil gå eller løpe. Man kan delta alene eller sammen med noen. Løypa går stort sett på sti, men vi har noen punkter der vi må være ekstra oppmerksom. Dette gjelder først og fremst de stedene vi følger eller krysser bilvei, men der vil det være vakter og løypen vil ellers være godt merket og for en stor del følge Kyststien.

Mål er på kaien i Sandefjord, der alle som har fullført vil motta en velfortjent og flott medalje som et godt minne. Det vil også være premieutdeling der med premier til de tre beste menn og kvinner. Vi håper også å tilby uttrekkspremier.

Håper å se deg lørdag 31. juli!

START KL 11.00

Bilder fra løypen

Fantastik utsikt fra løypen.

Flere bilder i bildegalleriet nedenfor. Klikk på bildene for støre versjon.
(Foto: Øyvind Kvernen)

Løypen er flott, men ganske krevende. Ikke akkurat en løype for personlige rekorder, men for opplevelse. Et løp som du vil huske!